Fragt fra 39kr Kundeservice 93933353 Hurtig levering Alle priser er incl. moms
0,00 DKK
 0,00 DKK-0 vare(r)
Produkter
Kundeservice
Vi besvarer normalt alle henvendelser i hverdage indenfor et par timer.
Vilkår

Handelsbetingelser og Persondatapolitik

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Reservedelssalg.dk.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Reservedelssalg.dk`s side, er denne af vejledende art. Reservedelssalg.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, JCB og MobilePay Online. Beløbet hæves først når varen sendes. Alle priser på reservedelssalg.dk er i danske kroner og inkl. moms.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Fragt

Forsendelsen af varer sker fortrinsvis med GLS. Leveringstid er normalt 1-3 hverdage, medmindre andet er anført og med undtagelse for udsolgte varer. Hvis der er ekstra leveringstid på en vare ud af flere, sendes varerne først når sidste vare er klar til afsendelse.

Afhentning: Gratis

Ved køb for mere end 1000kr. incl. moms. er fragten gratis

Levering til GLS pakkeshop incl. moms.

    0-5kg. 39,00kr.

  5-10kg. 57,50kr.

10-20kg. 75,00kr.

Levering til erhvervs adresse med GLS incl. moms.

    0-1kg.  47,50kr.

    1-5kg.  50,00kr.

  5-10kg.  65,00kr.

10-20kg.  80,00kr.

20-30kg.  92,50kr.

Levering til privat adresse med GLS incl. moms.

    0-1kg.  50kr.

    1-5kg.  52,50kr.

  5-10kg.  70,00kr.

10-20kg.  80,00kr.

20-30kg.  92,50kr.


Levering med fragtmand incl. moms.

Op til 750kg.  500,00kr.


Ved transportskade
Er der synlig transportskade bedes du gøre transportør skriftlig opmærksom på dette ved modtagelse af varen.

Afhentning

Vi sender en mail når varen er klar til afhentning.


Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til ot@reservedelssalg.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder typisk for aksler, ramper og påløbsbremsere. 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 500kr

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Reservedelssalg.dk
Agerfeldvej 2
7550 Sørvad

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Reservedelssalg.dk
Agerfeldvej 2
7550 Sørvad

r du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Ole på 93933353 eller ot@reservedelssalg.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 24.05.2018


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Reservedelssalg.dk

Agerfeldvej 2

7550 Sørvad

Email: ot@reservedelssalg.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse / leveringsadresse, tlf.nr. e-mail og betalingsoplysninger.
Disse registreres når du gennemfører et køb, opretter dig som kunde, tilmelder dig nyhedsbrev, eller sender os spørgsmål.

Personoplysningerne registreres hos Reservedelssalg.dk og opbevares i 6½ år, hvorefter oplysningerne slettes.
(1. år er indeværende regnskabsår, de næste 5 år er iflg. regnskabsloven og det sidste ½ år til afslutning af regnskabet) 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi registrerer og videregiver kun nødvendige personoplysninger for at kunne levere varen til dig, videregivelse sker kun til fragtfirma og evt. leverandør, når varen i enkelte tilfælde sendes fra vores leverandør og direkte til kunde.

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Dandomain A/S som fungerer som databehandler. Alle data som du oplyser i vores webshop vil blive opbevaret i Dandomains datacentre efter reglerne for persondata.

 

Den dataansvarlige på reservedelssalg.dk, Agerfeldvej 2, 7550 Sørvad er Ole Thøgersen. 

Som registreret hos Reservedelssalg.dk, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig eller at få dem rettet / slettet når der ikke er belæg for opbevaring længere. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: ot@reservedelssalg.dk